sobota 10. októbra 2020

Ježiš sa vracia späť pre svoju cirkev, milióny ľudí zmiznú

Ježiš sa vracia späť pre svoju cirkev, milióny ľudí zmiznú - 5. októbra 2020.

Písmo: 1.Solúnčanom 4:15 "Toto vám hovoríme podľa Pánovho slova: My, čo žijeme a zostaneme až do Pánovho príchodu, nepredídeme tých, čo zosnuli. 16 Lebo na povel, na hlas archanjela a zvuk Božej poľnice sám Pán zostúpi z neba a tí, čo umreli v Kristovi, vstanú prví. 17 Potom my, čo žijeme a zostaneme, budeme spolu s nimi v oblakoch uchvátení do vzduchu v ústrety Pánovi, a tak budeme navždy s Pánom. 18 Preto sa potešujte navzájom týmito slovami!"

Živé Božie Slovo: Muži v hodvábnych oblekoch sedia vo svojich vysokých vežiach pripravujúc nové zákony spútanosti pre moje deti. Vedú vás k tomu, aby ste verili, že rozprávajú pravdu a pracujú pre vaše dobro. Nápis je na stene - Mene, Mene, Mene. Ja Som na tróne milosti. Predurčené časy sa dostavili. Prichádzam pre moju nevestu-moju cirkev. Keď ona odíde, zem sa stane Satanovým ihriskom. Chaos a ničenie, plakanie a kvílenie, keď sa nekajúcni a neveriaci budú skúšať pochopiť, čo sa to udialo a kam odišli milióny ľudí. Pretože oni nevedia, kto Ja Som, budú nariekať v temnote. Moja nevesta oblečená v jemnom plátne bude po mojom boku. Teraz sa začína koniec. Ten, kto máš ucho, naslúchaj tomu, čo vraví Duch Svätý.

https://www.youtube.com/watch?v=gF457Uwe1SM

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...