sobota 3. októbra 2020

Svadba je len pre Hodných

Svadba je len pre Hodných – 3. októbra 2020 - Ježišove slová k nám všetkým

Svadba je len pre Hodných. Nebuďte zvedení a Nedávajte sa nikým zvádzať so lžami a s prázdnymi prisľúbeniami. Vtedy budete sklamaní, ale budete za to musieť viniť len sami seba, v ten Deň.

Toto je dôvod, prečo Varujem z Lásky a pretože Som Starostlivý. Musíte si to dobre zvážiť a niečo s tým Urobiť, aby ste mohli byť Pripravení a byť Pohotoví v ten Deň, keď Príde. Príde keď ho budete najmenej očakávať, v Mojom Ustanovenom Čase. Ja Mám Kontrolu nad všetkým, aj nad Časom.

Čakajte Ma v Očakávaní a buďte Pripravení a vždy Pohotoví, tak aby som vás Našiel za Hodných v ten Deň, aby ste boli schopní Podieľať sa na Svadbe. Ja Som jediný Ženích a Rozhodujem, kto sa bude Podieľať na Svadbe v ten Deň. Nie každý sa bude, pretože mnohí Ma Nie sú Hodní, pretože Nie sú seriózni Ani Pripravení Ani Pohotoví, ale stále sú v Nepriateľstve so Mnou a Nie sú Mi Potešiteľní. Nikoho Nenútim Pripravovať sa a byť Pohotový pre Mňa, Toho, o ktorom to celé je. Pripravujem len ochotných a poslušných Ja Osobne. Moja Nevesta bude Nepoškvrnená, bez akejkoľvek škvrnky či vrásky. Ja Sa Nemením. Nikoho Neuprednostňujem Ani Nediskriminujem. Je to vaša voľba Pripravovať sa a byť Pohotoví pre Mňa alebo Nie.

Tí ktorí Ma Pravdivo Milujú, Nebudú sklamaní, ale predstierajúci budú a budú veľmi smutní v ten Deň, ale bude už príliš neskoro a budú za to musieť viniť len samých seba. Buďte Múdri a Nie pochabí, pretože je neskorá hodina. Máte dnešok a Nečakajte. Pripravujte sa a buďte vždy Pohotoví. Čas je esenciálny, pretože dni sú zlé.

Nemyslite si, že Oneskorujem ten Deň, on Príde. Buďte Pripravení a vždy Pohotoví, lebo ten Deň je Bližšie než mnohí Veria. Ja Som vždy Verný k Mojim Prisľúbeniam. Verte a Dôverujte Mi a vložte všetku vašu Nádej vo Mňa, pretože ten Deň Prichádza. Nechcite byť sklamaní. Bude to Úžasný a Slávny Deň pre Moju Pravú Nevestu, ona bude Hodná Mňa a Nebude sklamaná.




Písma:  Potom On Povedal Jeho Sluhom, "Svadba je Pripravená, ale tí, ktorí boli Pozvaní, Neboli Hodní." Matúš 22,8.

"6A počul som, akoby to bol hlas veľkého davu, ako zvuk mnohých vôd a ako zvuk mocných hromov, vraviaci "Aleluja! Lebo Pán Boh Všemohúci Vládne! 7 Radujme a veseľme sa a Dávajme Mu Slávu, pretože Svadba Baránkova Prišla, a Jeho nevesta sa Prihotovila. 8 A bolo je Garantované byť Odetá v Jemnom Plátne, Čistom a Jasnom, lebo Jemné Plátno sú Spravodlivé Skutky svätých. 9 Potom mi povedal, Píš: 'Požehnaní sú tí, ktorí sú Povolaní k Svadobnej Večeri Baránka!' A povedal mi, "Toto sú Pravdivé Slová Boha." Zjavenie 19,6-9

"6A o Polnoci bolo počuť Nárek: Hľa, Ženích Prichádza; poďte von Stretnúť sa s Ním!" Matúš 25,6.

https://www.youtube.com/watch?v=NoTb42e6LvQ

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...