pondelok 11. januára 2021

Agresormi v U S A budú Červená armáda a Čínska ľudová republíka, vraví Pán!

Proroctvo, Varovanie: agresormi v U S A budú Červená armáda a Čínska ľudová republíka, vraví Pán! - 10. 1. 2021

Prepis: Jeremiáš 50:13-15 Pre veľký hnev Pánov nebude obývaná, ale bude celá pustatinou. Každý, kto pôjde popri Babylone, zdesí sa a zhíkne nad všetkými jeho údermi. 14 Pripravte sa proti Babylonu do boja, naokolo všetci, ktorí naťahujete lučište! Strieľajte do neho, neľutujte strely, lebo hrešil proti Pánovi. 15 Kričte proti nemu naokolo! Poddal sa; jeho bašty padli, jeho múry sú zborené; lebo je to pomsta Pánova. Pomstite sa na ňom! Ako robil, urobte jemu!

Slovo: Dcéra, varuj Moje Deti. Agresormi do vašej krajiny budú Červená armáda a Čínska ľudová republika. Tieto dve surové sily sa pripravovali na dobytie vášho národa. Národ je teraz vo virvare, s vodcami rozptýlenými a nedržiacimi bdelé oko na vašich nepriateľoch, sa stal uspokojený. Moje Deti, musíte teraz pripraviť seba i vaše rodiny na prichádzajúcu vojnu. Buďte vystríhaní. Mnohi zahynú. Hľadajte Ma teraz. Volajte ku Mne, skôr ako sa zvečerí. JA SOM.

https://www.youtube.com/watch?v=5pOXjprr6zU


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...