piatok 8. januára 2021

Nezúfajte

Nezúfajte – 8. januára 2021

Nezúfajte. Varoval som vás, že vaša Viera bude testovaná mnohokrát a na rôznych cestách, pretože dni sú zlé. Či Ešte Nájdem Vieru, keď Prídem? Prečo sú tak mnohí v Zúfalstve v týchto dňoch? Budete mať skúšky a súženia. Musíte Vydržať a Vytrvať až do samého konca.

Majte Pravú Vieru vo Mňa. Poznajte Ma, Toho V Ktorého Veríte a Uctievate, Reálne, potom Nebudete Zúfalí. Buďte v Jednote so Mnou, Zajedno v Duchu a v Pravde.

Ja Som Sa Nezmenil. Som vždy Rovnaký. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Či azda Sľúbim a Neučiním, čo Som Sľúbil? Nie Som Predpovedateľný, Ani Ohraničený Ani Obmedzený. Činím čo Som Sľúbil, pretože toho Som Schopný.

Mnohí Nemajú Osobný Vzťah so Mnou. Nepočujú Môj Hlas, Ani Neprijímajú Odo Mňa, Ani Ma Nenasledujú, Mojou Cestou. Sú v Zúfalstve, pretože im chýba Pravé Poznanie o Mne a Odo Mňa, Toho, o Ktorom to celé je. Mnohí iba O Mne Vedia, z čítania a z počúvania od iných ľudí. Vyznávajú Ma so svojimi ústami, ale ich srdcia sú ďaleko odo Mňa. Preto Zúfajú. Nepoznajú Ma Reálne.

Musíte Túžiť Poznať Ma Reálne. Tí ktorí Hľadajú, Nájdu. Ja Som vždy Verný. Musíte Počuť Odo Mňa pre seba, potom Nebudete Zúfať. Budem vás Usmerňovať a Viesť Osobne, na každom kroku Cesty, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli.

Moje Milované deti, vy samé Nezúfajte. Musíte povzbudzovať tých, ktorí sú v Zúfalstve. Je tu Nádej, ona je vo Mne. Ja Som Ten, ktorý Dokáže urobiť i Nemožné. Majte Pravú Vieru vo Mňa a buďte Pevní vo vašej Viere v týchto Posledných Dňoch. Moja Vlajka nad vami je Láska. Ja vás Milujem a Starám sa o vás. Preto vás Povzbudzujem. Naberte Odvahu a Nezúfajte. Ja Som Darca Nádeje. Víťazstvo je vždy zaistené so Mnou. Nezlyhávam Ani Nesklamávam. Som vaša jediná Nádej na Večný Život. Vložte všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa a Nasledujte Ma, Moju Cestu, až do samého konca. Nebudete Sklamaní a Nebude to márne. Nezúfajte.

https://www.youtube.com/watch?v=spEX4KXSmms


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...