streda 20. januára 2021

vakcinácie

Vakcinácie na Covid-19 ZNAMENAJÚ SMRŤ! - 3. marca 2020


Modlila som sa a postila som sa ohľadom vakcíny na Covid-19. Počas tej doby som prijala tento sen:

V mojom sne, Boh ma vzal do blízkej budúcnosti Ameriky. Hľadela som na Ameriku zhora (z pohľadu akoby s vtáčimi očami) a potom na jej východnú časť a takisto na štát New York. A videla som, že milióny ľudí v Amerike prijali Covid-19 vakcínu.

A tiež naprieč Amerikou som videla ako 5G veže monitorujú VEĽMI zblízka jedincov zavakcínovaných na covid-19 (obete).

Keď som toto uvidela, okamžite som sa spýtala Boha: “Ako to, že oni sú úplne pripojení k týmto 5G vežiam a veže k nim?” Hneď ako som sa na toto Boha spýtala, vzal ma do nemocnice v New Yorku.

Tam som videla doktora podávajúceho pacientovi vakcínu na Covid-19. (Doktor a pacient ma nemohli vidieť.)

Zatiaľ čo ten doktor vpichoval do pacientovej ruky dávku vakcíny na Covid-19... videla som stovky až tisíce maličkých mikročipov [nanoboty] VO VNÚTRI covid-19 vakcíny, prúdiacich cez injekciu do toho očkovaného.

Sen ďalej pokračoval a jedna vec, ktorá okamžite upútala moju pozornosť, bolo to, že ľudia, ktorí si vzali Covid-19 vakcínu, celé ich telo vyžarovalo nenormálnu zelenú farbu. Spýtala som sa Boha: “Čo to znamená?” A videla som slovo: “rádioaktívni”.

A keď som toto videla... videla som tiež, že mali extra super temnú energiu - ktorá je super démonickou energiou - pripojenú k sebe!

Všade nad nimi bolo napísané aj slovo “Légia”!

Pán ma vzal vyššie vo sne (opäť k pohľadu s vtáčimi očami, ale nad celou Amerikou). A milióny ľudí, ktorí sa predtým dali zavakcínovať na Covid-19 a boli ovládaní 5G vežami... ZAČALI byť VEĽMI násilní a AGRESÍVNI, VEĽMI sa podobali šelmám.

Fakticky, správy to nazývali “prepuknutie”  a nazývali práve tých ľudí (ktorí mali vakcínu na Covid-19 vo svojej krvi) že sú považovaní za “NELIEČITEĽNÝCH”.

Títo (na covid-19) zavakcínovaní jedinci boli VŠADE (keď nastalo to “prepuknutie”)! Nebol tam ŽIADEN PORIADOK, neboli ochotní podriadiť sa (bolo v tom násilie, vraždy, ubližovanie, pustošenie, atď.) VŠETCI BOLI ÚPLNE mimo kontroly!

Bola som vzatá k veľmi príšernej scéne: Veľkomesto na stredovýchode Ameriky bolo zamorené s “nevyliečiteľnými”. Doslova utekali krížom-krážom, mnohí na všetkých štyroch, úplne ako zver (šelmy)! Utekali preč z mesta, ktoré predtým prevzali, (videla som tisíce mŕtvych ležiacich na uliciach toho mesta... ten zápach a pohľad bol HROZNÝ!)

Potom som videla, že presne tí istí (na CV-19 zavakcínovaní) “nevyliečiteľní” boli VŠETCI vo vojne s KAŽDÝM, vrátane americkej armády! Pozerajúc sa dolu na periférie tohto mesta, bola to scéna ÚPLNÉHO zmätenia, múk a chaosu!

Americkí armádni vojaci boli v tisícoch a ozbrojení so samopalmi atď, strieľali z áut (počas jazdy) všetkých “infikovaných” pri zazretí!

Tí “infikovaní” (naplnení v sebe légiou státisícov), hádzali kovové predmety, kamene a čokoľvek len vedeli nájsť - všetko proti americkej armáde. “Infikovaní” zoskakovali dokonca z vozidiel (mohli skákať až 2-3 metre do vzduchu) a vysokých objektov, aby sa dostali na zem proti americkej armáde...

“Infikovaní” vôbec nedbali na to, že stratia svoje vlastné životy! (Ako som už vopred spomenula, “nebol tam žiaden poriadok, neboli ochotní sa podriadiť.”)

Videla som, že týchto “neliečiteľných” (CV-19 zavakcínovaných) ľudí boli milióny všade v Amerike, podpaľovali domy, mestá, štvrte...

Počas tohto “PREPUKNUTIA”, následkom ktorého bol naprieč celým USA vyhlásený Výnimočný Stav, keďže všetci armádni vojaci mali príkaz “Strieľať VŠETKÝCH neliečiteľných/infikovaných PRI ZAZRETÍ!”: vojaci museli byť zhromaždení do veľkých skupín súčasne a používať špeciálne samopaly... pretože to doslova vyžadovalo MNOHO striel zabiť len jedného “nevyliečiteľného” pri zazretí.

Bolo to omnoho horšie vo východnej časti Ameriky, najmä preto, že tam boli “najviac infikované” mestá (ako to interpretovali médiá)...

Hneď potom, vidiac toto všetko, počula som Pána zopakovať 3X: “Očkovania na Covid-19 ZNAMENAJÚ SMRŤ!”

*Poznámka: Vravela som si, pretože Pán použil slovo “Smrť”... vedela som silne v mojom duchu, že On tým mienil “Večnú smrť”.

Písma: Marek 5:2-4 “A ako vyšiel z lode, hneď sa s ním stretol človek z hrobov, v nečistom duchu, 3 ktorý to človek mal svoje obydlie v hroboch, a už ho ani reťazami nemohol nikto viacej poviazať, 4 pretože bol často poviazaný putami na nohách a reťazami a roztrhal reťaze a polámal putá, a nikto ho nevládal skrotiť.”

Ezechiel 3:17-21 “Synu človeka, dal som ťa za strážcu domu Izraelovmu, aby si počujúc slovo z mojich úst napomenul ich odo mňa. 18 Keby som povedal bezbožnému: Istotne zomrieš! a nenapomenul by si ho ani by si nehovoril, aby si napomenul bezbožného a odvrátil ho od jeho bezbožnej cesty zachrániť jeho život, ten bezbožný zomrie pre svoju neprávosť, ale jeho krv budem vyhľadávať z tvojej ruky. 19 Ale ty, keď napomenieš bezbožného, a neodvráti sa od svojej bezbožnosti a od svojej bezbožnej cesty, on zomrie pre svoju neprávosť, ale ty si vyslobodil svoju dušu. 20 A keby sa odvrátil spravodlivý od svojej spravodlivosti a páchal by neprávosť, a ja by som položil pred neho úraz, aby sa potkol a klesol, on zomrie; pretože si ho nenapomenul, zomrie pre svoj hriech, a nebudú sa spomínať skutky jeho spravodlivosti, ktoré kedy učinil: ale jeho krv budem vyhľadávať z tvojej ruky. 21 Ale ty, keď ho napomenieš, spravodlivého, tak aby nehrešil spravodlivý, a nehrešil by, istotne bude žiť, pretože sa dal napomenúť, a ty si vyslobodil svoju dušu.”

Preložené zo https://444prophecynews.com/covid-19-vaccinations-mean-death-esther-eagle/

Značka šelmy: https://www.gloria.tv/post/s2VaavFRy3MK1mrEAfefwEr1Q


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...