sobota 16. januára 2021

Volám vás k sebe, skôr ako šelma vykoná svoj vyhladzovací plán

 Vízia, Proroctvo: Volám vás k sebe, skôr ako šelma vykoná svoj vyhladzovací plán – 15. januára 2021 - Ježišove Otcovské slová ku každému!

Písmo: Zjavenie 6:8 A videl som a uvidel som bieleho koňa: a ten, ktorý sedel na ňom, mal meno Smrť; a Peklo išlo za ním. A bola im daná moc nad štvrtinou Zeme, aby zabíjali s mečom a s hladom a so smrťou a so šelmami Zeme. (Táto štvrtá pečať je už otvorená.)

Vízia prijatá 14. januára 2021 o 4. hodine ráno: Boli mi ukázaní ľudia po celej zemi. Boli mŕtvi a zmiešané s nimi boli mŕtve zvieratá. Psy a kone sú tie, čo som si všimla ako prvé. A ďalšia strašná vec bola, že tí ľudia boli mŕtvi a mohla som vidieť, že ich oči boli otvorené, akoby sa pozerali na mňa. Bola to hrôza. A pritom ako som videla tú víziu, počula som toto: "ŠTYRIA JAZDCI APOKALYPSY."

Proroctvo prijaté 15. januára 2021 ráno: Mnohí zostávajú tvrdošijní. Vidíte anjela smrti vznášať sa nad národmi - mor a nákaza bujnie naprieč vašimi veľkomestami. Dal som vám čas, aby ste počuli Môj hlas, učili sa Mojim cestám a spoznali Ma. Nevyužili ste tento čas rozumne. Vidím, ako sa ženiete za ľuďmi pre odpovede. Vidím občianske nepokoje. Vidím násilie v uliciach. Odmietate dbať na Moje varovania pred pohromou a zničením. Vidím zlých mužov mocensky rásť za javiskom. Celosvetový hladomor sa črtá v diaľke - hladomor, smrť a vojna - povstanie Antikrista. Chcem pre vás, aby ste videli s vašimi duchovnými očami a rozlišovali tieto časy. Zostávajte na úzkej ceste. (Matúš 7:14) Teraz potrebujete Hľadať Ma, JA SOM, viac ako kedykoľvek v histórii človečenstva. Volám vás k sebe, skôr ako šelma vykoná svoj vyhladzovací plán. KAJAJTE SA A ŽITE!!!

https://www.youtube.com/watch?v=cPoCDsH2vhs

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...