piatok 29. januára 2021

Hľadajte vaše vlastné

Hľadajte vaše vlastné – 29. januára 2021 - Ježišove slová k nám

Každý z vás musí Hľadať vaše vlastné Stretnutia a Zážitky so Mnou v týchto dňoch. Ja musím byť pre vás Reálny a Živý. Toto je to, čo Chcem pre každého z vás, nikto nie je vylúčený. Milujem a Starám sa o každého jedného z vás. Neukazujem Žiadnu Stranníckosť. Tí, ktorí Ma Usilovne Hľadajú, Ma Nájdu. Ja ich Odmeňujem. Som vždy Verný.

Preto každý z vás musí mať svoj vlastný Osobný Vzťah so Mnou, z Lásky, pretože Ja Nikoho Nenútim. Musíte Chcieť mať Vzťah Lásky so Mnou a musíte na ňom Pracovať, ak chcete Spoznať Ma Reálne a Chcete mať svoje vlastné Stretnutia a Zážitky so Mnou. Je to len medzi Mnou a vami. Nikto iný to nemôže urobiť za vás. Ak vám chýba Vzťah so Mnou, máte za to viniť len samého-samú seba. Ja Som vždy k Dispozícii pre všetkých, vo dne i v noci. Nikdy Nedriemem Ani Nespím a Nikoho Neuprednostňujem ani Neukracujem. Za váš Vzťah so Mnou máte vašu vlastnú Zodpovednosť.

Musíte tiež vedieť, že satan, váš protivník, vyskúša spraviť všetko čo vie, aby vás dostal Preč Odo Mňa. vyskúša vás odradiť so lžami, aby vám prekážal a zastavil vás Od Hľadania Ma. Nepadajte mu za korisť. Moje Prisľúbenia sú pre každého z vás. Ak Ma Hľadáte, tak Ma Nájdete. Ak sa Priblížite ku Mne, I Ja sa Priblížim k vám. Buďte Činiteľmi a Nielen púhymi Poslucháčmi, potom Nebudete Sklamaní. (Jakub 1:22 a 4:8)

Chcem aby každý z vás mal svoje vlastné Stretnutia so Mnou a Zažíval Ma Reálne. Chcem aby ste Ma Poznali Reálne, To Kto Som a To Čo Som Schopný Urobiť. Robím veci Bezprecedentné (Dosiaľ nevídané), Nemožné, Neobyčajné a Nadprirodzené, Mojou Cestou. Hľadajte vaše vlastné, Odo Mňa. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Majte Vieru vo Mňa a Dôverujte Mi, že Urobím, čo som Prisľúbil. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú Ani Nesklamávajú.

https://www.youtube.com/watch?v=cyF4NpUJivw


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...