streda 27. januára 2021

Buďte Ukotvení

Buďte Ukotvení – 27. januára 2021 - Ježišove slová k nám

Musíte vždy byť Ukotvení ku Mne, k Pevnej Skale vášho Základu, Ak to chcete zvládnuť cez všetky búrky tohto dočasného života a úspešne dosiahnuť váš Konečný Cieľ.

Tento problém majú mnohí. Nezostávajú Ukotvení ku Mne, k Pevnej Skale. Nemajú Žiadny Pevný Základ, na ktorom možno Stáť. Preto sú Unášaní Preč Odo Mňa. Niektorí sú unášaní Preč, stále viac a viac, deň za dňom, až dokým budú v úplnej temnote a stratení.

Podobajú sa lodi bez kotvy v oceáne. Vlny ňou hádzali sem a tam a vietor ju odnášal preč a dokola do všetkých smerov, Nevediac kam ide a kde skončí.

Takíto sú dnes mnohí vo svojich duchovných životoch, pretože Nezostali Ukotvení ku Mne, k Jedinej Pevnej Skale Pevného Základu, na ktorom možno Stáť. Stratili všetku Nádej, pretože Nie sú Duchovne Pripojení ku Mne, ako Zvykli byť. Nie sú v Jednote so Mnou, Zajedno v Duchu a v Pravde.

Nemajú Nádej ako Kotvu pre svoje Duše, Pevnú a Bezpečnú. Nie sú neochvejní, nepohnuteľní, pretože už Nie sú Ukotvení ku Mne, k Pevnej Skale Pevného Základu, na ktorom možno Stáť.

Musíte mať Mňa ako vašu Kotvu, vašu Pevnú Skalu, ako váš Pevný Základ, aby ste boli schopní Stáť, Ak to chcete zvládnuť úspešne do Konca, v týchto dňoch, pretože dni sú zlé.

Nie je to o mŕtvych náboženských praktikách, ale o tom, aby ste mali váš vlastný Osobný Vzťah so Mnou. Ja Som vaša Jediná Nádej na Večný Život na Konci. Buďte Ukotvení ku Mne, k Pevnej Skale Pevného Základu, potom Nebudete rozhodení každou zavádzajúcou doktrínou, ktoré jestvujú a ktoré vám prichádzajú do cesty. Pretože Poznáte Toho, V Ktorého Veríte a Uctievate, Reálne. Ste Ukotvení k Pevnej Skale, váš Základ je Nepohnuteľný a budete schopní Vydržať a Obstáť cez všetko, až do úplného konca. Nebudete Sklamaní.

Tí ktorí sa dali Uniesť Preč Odo Mňa, musia sa Vrátiť späť a Byť Ukotvení ku Mne, k Pevnej Skale, aby mali Pevný Základ, na ktorom možno Stáť, skôr ako na to môže byť príliš neskoro. Prichádza viacero búrok a životy mnohých sú v ohrození. Musíte byť vždy Ukotvení ku Mne. Je to voľba s následkami a Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=ABqFTLqVjH0


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...