pondelok 18. januára 2021

Výsledok bude Biblický

Výsledok bude Biblický – 18. januára 2021 - Slová Ježišove

Výsledok bude Biblický. Pravda so Odkrýva stále viac a viac a Pravda Odhaľuje a Zjavuje všetky lži a luhárov. Ja Som Všetka Pravda a satan je všetka lož a je otcom všetkých lží a luhárov. Teraz to všetko Prinášam ku Svetlu. Niet žiadneho Tajomstva, ktoré Nebude Osvetlené a Odhalené, Ani ničoho Skrytého, čo Nebude Známe a Nepríde na Svetlo.

Toto je Ten Určený Čas, Zorchestrovaný Mnou. Privádzam Do Všetkej Pravdy, pretože Jedine Pravda Oslobodzuje, Nie lži. Ja Som Všetka Pravda a satan je všetka lož.

Som Jediný, kto všetko Pozná, Koniec už Od Začiatku. Som Alfa a Omega, Začiatok a Koniec, Prvý a Posledný, Ten Ktorý Je, Ktorý bol a Ktorý Príde v Určenom Čase. Výsledok všetkého bude Biblický, ako som to Predpovedal. Dôverujte Mi preto, kto Som a preto, čo Dokážem urobiť. Nie Som Predpovedateľný, Ani Ohraničený Ani Obmedzený. Činím veci Bezprecedentné, Nemožné, Neobyčajné a Nadprirodzené, Mojou Cestou, Podľa Môjho Plánu a Účelu. Moja Konzultácia Trvá Naveky. Ja Sa Nemením. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, ako Chcem a v Mojom Určenom Čase. Načasovanie znamená všetko. Výsledok bude Biblický.

Mám Úplné Riadenie. Som Všemohúci, a Vládnem pomocou Mojej Veľkej Moci a Slávy. Som Ten, ktorý Odhaľuje a Zjavuje všetky lži luhárov a kto oni v skutočnosti sú a Nie to, kým Predstierajú byť. satan je ich otec a Nie je v ňom Žiadna Pravda, Iba lži. Nebojte sa Ani Nebuďte Úzkostliví Ani Nezúfajte. Výsledok bude Biblický. Pravda sa Odhaľuje viac a viac a Pravda Osvetľuje a Odhaľuje všetky lži a luhárov. Ja vás Privádzam do Celej Pravdy. Som Všetka Pravda a satan je všetka lož.

https://www.youtube.com/watch?v=wfRcmQDv2pE

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...