utorok 5. januára 2021

Varujem a Zostávam Volať

Varujem a Zostávam Volať – 5. januára 2021

Varujem a Zostávam Volať hriešnikov k Pokániu z Lásky a pretože Sa Starám o ich duše. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek zahynul, ale aby všetci Činili Pokánie, aby mali Nádej na Večný Život na Konci. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Preto stále Varujem a Volám hriešnikov k Pokániu, aby Prijali Odpustenie svojich hriechov. Som Plný Milujúcej Vľúdnosti, Milosrdný a Štedrý, ale Čas Milosti sa rýchlo kráti. S nikým sa Nebudem Namáhať naveky. Príde Deň, keď sa Čas Milosti skončí. Teraz je Čas Milosti. Nepohŕdajte s Mojím Časom Milosti, pretože Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia.

Mnohí Ma Nepoznajú Reálne. Kvôli tomu nemajú Žiadnu Bázeň ani Žiadnu Úctu Ku Mne, k tomu, kto Skutočne Som a k Tomu, čo Dokážem urobiť. Preto Nenaslúchajú, keď ich Varujem a Volám ich k Pokániu.

Naslúchaj Mi, keď ťa Varujem a Volám k Pokániu. Kajaj sa a budeš Žiť, tí ktorí odmietajú zahynú. Mzdou hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Kajaj sa a Odvráť sa od všetkých tvojich skazených ciest a Ja ťa prijmem. Buď Uzmierený-Uzmierená a v Pokoji so Mnou, skôr ako na to môže byť už navždy príliš neskoro. Nikto nechce byť Sklamaný v Ten Deň.

Ja Som Svätý a aj vy musíte byť Svätí, pretože bez Svätosti Ma Nikto Neuvidí, iba Čistí v srdci. Ja Sa Nemením. Vy všetci musíte byť ochotní Meniť sa na Dobrých, byť Premenení Na Moju Podobu. Nikoho Nenútim. Je to vaša vlastná voľba, lebo vy si ponesiete aj následky. Varujem a Naďalej Volám, ale musíte Mi Naslúchať. Buďte Činiteľom a Nielen výhradným Poslucháčom, Inak len klamete sami seba a Koniec to oznámi. Vaše meno musí byť Nájdené Napísané v Mojej Knihe Života. Ja Som Ten, ktorý Píše mená do Knihy Života a ktorý ich dokáže aj Odnímať. Buďte Rozumní a Nie pochabí. Nedávajte sa nikým zvádzať so lžami a prázdnymi sľubmi. Životy mnohých sú v ohrození. Preto Varujem a Volám ich k Pokániu.

https://www.youtube.com/watch?v=vKlzbgA8Q68

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...