štvrtok 7. januára 2021

Dôverujte Môjmu Plánu, Moja Vôľa Bude Učinená ako je Prisľúbené

Dôverujte Môjmu Plánu, Moja Vôľa Bude Učinená ako je Prisľúbené – 7. januára 2021

Dôverujte Môjmu Plánu, Moja Vôľa Bude Učinená ako je Mnou Prisľúbené, na Zemi tak, ako je v Nebi. Dôverujte Mi preto, Kto Som a preto, Čo Dokážem urobiť. Mám Úplné Riadenie. Moje Prisľúbenia Nikdy Nezlyhávajú. Som vždy Verný a Dôveryhodný. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, ako Chcem a v Mojom Určenom Čase. Všetko čo bolo Predpovedané sa Odkryje. Moja Ruka Nie je taká Krátka aby Nepomohla. Ja Som Sa Nezmenil. Moje Meno bude Oslávené. Mnohí budú v Bázni a Úcte ku Mne, preto Kto Som a preto čo Dokážem urobiť. Majte Pravú Vieru vo Mňa a Nepochybujte O Mne. Viera Robí Zázraky a budete mať Zázraky. Ja Nie Som Predpovedateľný, Ani Ohraničený Ani Obmedzený. Nenechajte satana klamať vám. Nezmenil Som Sa ani Sa Nezmením. Moja Konzultácia Stojí Naveky. Stále Robím veci Bezprecedentné, Nemožné, Neobyčajné a Nadprirodzené. Niet Ničoho, čo by Som Nedokázal urobiť. Dôverujte Môjmu Plánu, Moja Vôľa Bude Učinená ako je Prisľúbené.

Budete Vedieť aj to, ktorí sú Pre Mňa a ktorí sú Proti Mne. Beda tým, ktorí sú Proti Mne. Ja Som Láska, ale Som aj Strovujúci Oheň k Mojim Protivníkom. Pomsta je Moja, Ja Odplatím. Vaši nepriatelia sú aj Mojimi Nepriateľmi. Ich Deň Prichádza a Nebude Odložený. Všetci budete Vedieť, kto je Kráľ kráľov a Pán pánov. Ja Som Jediný Spravodlivý Sudca, Súdim Čestne a Správne. Nikoho Neuprednostňujem ani Neukracujem.

Držte sa Zameraní na Mňa a Moje Večné Kráľovstvo a Zostávajte si držať Kurz. Vy všetci máte Uskutočniť mnoho Práce pre Kráľovstvo. Hodina je neskorá a duše mnohých sú v ohrození. satan vie, že jeho čas sa rýchlo kráti a vyskúša spraviť svoje maximum, aby vás rozptyľoval, prekážal vám a zastavil vás od plnenia vašej úlohy, Môjho Plánu a Účelu s vami, pre tento Čas. Nepadnite mu za korisť, jeho lžiam a mnohým úkladom. Buďte neochvejní, Pevní vo vašej Viere. Ja Som Kráľ a Budem Oslávený. Všetka Moc a Všetka Autorita sú Moje. Som Všemohúci, Vládnem pomocou Mojej Veľkej Moci a Slávy. Dôverujte Môjmu Plánu, Moja Vôľa Bude Učinená ako je Prisľúbené Mnou, Veľkým Ja Som.

https://www.youtube.com/watch?v=Pp_1oAQvItc

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...