piatok 1. januára 2021

Živá epištola

Živá epištola – 1. január 2021 - Ježišove slová k nám

Musíte byť Živou Epištolou, Listom ktorý druhí Čítajú O Mne, kdekoľvek ste alebo kamkoľvek idete. Reprezentujete Ma a ste Napodobňovateľmi Mňa. Plní Milujúcej Vľúdnosti, Dobroty, Milosrdní a Štedrí, presne Ako Ja. Ja Som váš Dokonalý Príklad vo všetkom. Buďte Živou Epištolou o tom, Kto Som a čo Dokážem urobiť. Umožnite druhým Dozvedieť Sa O Mne, cez vás, ako Moju Živú Epištolu. Umožnite Mi byť Osláveným vo všetkom, čo vravíte alebo činíte, pretože ste Mojou Živou Epištolou Nádeje, Lásky a Pravdy. Umožnite Môjmu Menu byť vždy Oslávené vo vás a cez vás. Nezabúdajte na to, kto ste a koho Reprezentujete. Ste Chrámom Môjho Svätého Ducha. Ste Živou Epištolou Mňa a Mojej Slávy. Reprezentujete Ma vo svete a Ja Som Láska. Buďte Živou Epištolou Nádejete, Lásky a Pravdy.

Buďte Vedení a Usmerňovaní Mojím Svätým Duchom, aby ste mohli byť Živou Epištolou Mojej Vôle. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi tak ako je v Nebi. Buďte v Jednote so Mnou, Zajedno v Duchu a v Pravde. Priľnite k Môjmu Duchu. Umožnite druhým vidieť a zažívať Ma Reálne cez vaše správanie a činy, pretože ste Mojou Živou Epištolou. Milujte a Nenenáviďte, Žehnajte a Nepreklínajte. Neoplácajte zlé so zlom ale s Dobrom. Zaobchádzajte s druhými rovnakou cestou, akou chcete, aby aj oni zaobchádzali s vami. Vždy pamätajte, že ste Mojou Živou Epištolou, Listom, ktorý druhí Čítajú a že Ja musím vždy byť Oslávený. Buďte Živou Epištolou Nádeje, Lásky a Pravdy.

https://www.youtube.com/watch?v=l9Hhk4zcWos


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...