pondelok 11. januára 2021

Je váš čas, Moje deti, aby ste prišli domov, vraví Pán!

Proroctvo: Je váš čas, Moje deti, aby ste prišli domov, vraví Pán! - 9. 1. 2021 - zdieľané sestrou Barborou.

Zjavenie 5:6 A videl som a hľa, uprostred trónu a tých štyroch živých zverí a uprostred starcov stál Baránok, akoby zabitý, ktorý mal sedem rohov a sedem očí, ktoré sú siedmi Duchovia Boží, poslaní na celú zem.

Ježišovo slovo: "Prečo pokračujete na pustine? Ja vás povediem do zasľúbenej zeme, ak Mi dôverujete a nasledujete Ma. Vidím mnoho zakopnutí v temnote, keď svetlo stojí pred vami. Naslúchajte Môjmu hlasu, povediem vás cez vaše skúšky a súženia. Budem kráčať vedľa vás a prenesiem vás, keď budem musieť. Nenaslúchajte ani neverte nepriateľovmu hundraniu, nebuďte frustrovaní ani odradení. Pozrite, ako ďaleko ste prešli, pozrite ako mnoho ste prekonali. Nebojte sa, Ja som prekonal tento svet. Teraz je váš čas, moje deti, aby ste prišli domov, nešťastie vás obíde. Bývali ste umývaní v mojej krvi, Ja Som hodný, som Baránok, ktorý bol zabitý, som Baránok ktorý bol zabitý. Nebojte sa a vedzte, že Ja som vždy s vami."

https://www.youtube.com/watch?v=t4JoUtmwgH4


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...