nedeľa 31. januára 2021

Ja Musím Rásť

Ja Musím Rásť – 31. januára 2021 - Slová Ježišove k nám

Ja Musím Rásť a vy sa musíte zmenšovať. Ja Som Láska a vy musíte Milovať Ma a ostatných ako seba samého. Vynikajúcou Cestou je Vynikanie Lásky. (Ján 3:30)

Láska Musí Rásť vo vás, aby Ma ostatní mohli Vidieť Vo vás a Konať Cez vás v Láske a z Lásky. Ostatní musia Zažívať Ma Reálne. Chcem Sa Prejaviť z Lásky Cez Moje Milované deti Svetla stále viac a viac v týchto dňoch a všetko pre Moju Slávu (Glóriu).

Premieňam Moje Milované deti Na Moju Podobu. Nikoho Nenútim. Tých, ktorí ste Ochotní, Premieňam, aby ste sa mohli Stať Zrkadlovým Obrazom Mňa. Preto Ja Musím Rásť a vy sa musíte zmenšovať. Musíte byť deťmi Svetla a Nie tmy, akými ste zvykli bývať, Inak len klamete seba.

Ste Moji Reprezentanti, Vyslanci vo svete. Nepatríte už viac sebe, ale Mne a Môjmu Večnému Kráľovstvu, ktoré Nie je zo sveta a je Jediné Kráľovstvo, ktoré bude trvať Naveky. Vykúpil som vás za Najvyššiu Cenu Z Lásky, Na Kríži S Mojou Krvou. Ja Som Svätý a aj vy musíte byť Svätí, pretože bez Svätosti Ma Nikto Neuvidí, Iba Čistí v srdci. Musíte byť Bezúhonní, bez škvrnky či vrásky.

Ak Rastiem vo vás, budete v Jednote so Mnou, Zajedno v Duchu a v Pravde. Preto sa musíte zmenšovať. Moje Cesty Nie sú vašimi cestami, Moje Myšlienky Nie sú vašimi myšlienkami a Moja Vôľa Nie je vaša vôľa Ani vôľa iných ľudí. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi, tak ako je v Nebi. (Iz.55:8)

Podriaďte sa úplne Mne a Mojej Autorite. Zaprite sa, zdvihnite váš kríž každý deň a Nasledujte Ma, Moju Cestu, ako vás Usmerňujem a Vediem, každý krok Cesty, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli. Toto je Mi Potešiteľné. Ja Musím Rásť a vy sa musíte zmenšovať.

https://www.youtube.com/watch?v=o3K_nLABBxs

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...