štvrtok 3. decembra 2020

Láska je Pravdou a Pravda je Láskou

Láska je Pravdou a Pravda je Láskou – 3. decembra 2020 - Slová Ježišove k nám všetkým

Láska je Pravdou a Pravda je Láskou. Ja Som Láska i Pravda. Láska je tiež Pravdou. Som jediná Cesta, Pravda a Život, Jediná jestvujúca Nádej, pre Prijatie Odmeny Večného Života na konci. Ten Je Darom Lásky pre vás všetkých, ktorí Ma Milujete a Poslúchate, Toho, o Ktorom to celé je a Koniec to oznámi.

Ak Ma Poznáte Reálne, vtedy budete Poznať Pravdu a Milovať Pravdu a Zastávať sa Pravdy. Pretože Len Pravda Oslobodzuje, Nie lži. Budete Žiť Pravdu a Kráčať v Pravde a Rozprávať jedine Pravdu. Budete so Mnou v Jednote, v Duchu a v Pravde a v Mojej Dokonalej Vôli. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi, tak ako je v Nebi. Moje Poradenstvo stojí Naveky.* Mám Riadenie. Som jediný, kto Pozná Koniec Od Počiatku, pretože Som Alfa a Omega, Začiatok a Koniec, Prvý a Posledný, Ten Ktorý Je, Ktorý Bol a Ktorý Príde v Ustanovenom Čase, v Moci a Veľkej Sláve. Takýto Som. Láska je Pravdou a Pravda je Láskou a Nemením Sa. Som Nekonečný a Som Všemohúci a Vládnem Pomocou Mojej Veľkej Moci a Slávy. Majte Vieru vo Mňa a Dôverujte Mi s celým vaším srdcom, v to Kto Som a v to čo Dokážem urobiť. Nie som Ohraničený Ani Obmedzený. Všetky veci vypracúvam pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolávaní primerane k Môjmu Plánu a Účelu. Činím čo je Nemožné, Neobyčajné a Nadprirodzené na Bezprecedentných cestách. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú, pretože Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale uskutočnia všetko čo Chcem, ako chcem a v Mojom Určenom Čase a všetko pre Moje Oslávenie a Koniec to oznámi, Kto Som. Láska je Pravdou a Pravda je Láskou.

Ak Ma Milujete tak ako som vám Prikázal, budete Milovať aj vášho blížneho ako seba samého.* Budete Rozprávať Len Pravdu a to z Lásky. Láska a Pravda Dobýva nenávisť a lži. Víťazstvo je vždy zaistené so Mnou. Pravda Oslobodzuje, Nie Lži. Láska a Pravda vás robia Premožiteľmi. Buďte múdri, Voľba je vaša vlastná. Vyberajte si Správne a budete mať Večný Život na konci. Ja Som vaša Jediná Nádej, pretože Som jediná Cesta, Pravda a Život a Koniec to oznámi. Milujte Pravdu s celým vaším srdcom a Poslúchajte Pravdu a Nebudete sklamaní. Nebude to Márne. Láska je Pravda a Pravda je Láska.

https://www.youtube.com/watch?v=hkN6S7mT6i0

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...