pondelok 14. decembra 2020

NIE obyčajná vakcína

NIE obyčajná vakcína - 4. novembra 2020 o 19:36 hod. (Madelyn Camp)


NIE obyčajná vakcína. Nano častice. Keď sa dostane do vášho tela, zhotovuje, rastie, včleňuje sa do všetkých vašich buniek, svalov, kostí. Ak neskôr po ceste zmeníte svoj názor, bude už príliš neskoro. Nie je to RFID čip, ktorý môžete vydolovať. STÁVA SA JEDNOTNÁ S VAMI. ZJEDNOCUJETE SA S UMELOU INTELIGENCIOU. A.I. VO VÁS SA STÁVA VAŠÍM VLASTNÝM POČÍTAČOVÝM ROZHRANÍM. Nepotrebujete už viac váš laptop, alebo počítač, alebo kreditné karty. Ste časťou systému.


VAKCÍNA MENÍ VAŠU DNA. Ste vyčiarknutí z bytia človekom do stupňa, že Ježiš vás nerozpoznáva. Vpichnutie obsahuje humanizované myši, humanizované rastliny, potratené deti, sterilizačné chemikálie. JE EXTRÉMNE NEBEZPEČNÁ. Ak sa podvolíte vakcíne, nastavíte seba na zničenie.


IDÚ NÁM JU VNÚTIŤ. Bude POVINNÁ. Môžete ju očakávať v tomto roku. Stále sme pod lekárskym stanným právom. Nedávajte sa ani len testovať na Covid 19. Trump nariadil 3 milióny otestovaných každý týždeň. VKLADÁ TO ĽUDÍ DO DATABÁZY SYSTÉMU ŠELMY. TRASOVANIE KONTAKTOV.


Potrebujete byť SKALOpevní s Ježišom, byť vedení Duchom Svätým, aby ste vedeli, čo robiť. ZADOVÁŽTE SI TERAZ ZÁSOBU POTRAVÍN. Oni budú ovládať cez potravu. Podriaďte sa alebo zomrite. - Modlite sa a pýtajte si od Boha, aby vás viedol. Vyjdite z veľkomiest. Vzdelávajte sa ako veriaci! ONI PRICHÁDZAJÚ ZABÍJAŤ KRESŤANOV. Pripravujte vaše srdcia, aby obstáli. Hľadajte Pána v tom, čo máte urobiť pre vašu rodinu. Žiadna elektrina. Žiaden benzín. NÁJDITE SI TERAZ ZDROJ VODY. A cesty, ako ju čistiť.


Dostali sme olej do našich lámp. Robíme prvé kroky pri príprave našej svadby. Spravte Ježiša prvou láskou. SPOZNAJTE JEHO HLAS! Ak ste v nejakej cirkvi, ktorá nekáže pravdu o čase, v ktorom sme? VYJDITE VON! Apostatická cirkev. (Zjavenie 18:4) Ste povolaní varovať, pripraviť a vystrojiť ďalších na to, čo prichádza a je už tu. PRIPRAVTE SA TRPIEŤ. NEVEZMITE SI ZNAČKU!


"Lebo oči Pánove sa pozerajú po celej zemi, aby posilnil tých, ktorých srdcia sú Mu plne oddané." 2.Kroník 16:9.


https://444prophecynews.com/not-an-ordinary-vaccine-madelyn-camp/

Tiež: https://www.otevrisvoumysl.cz/dr-carrie-madej-bitva-o-lidstvo-vakcina-proti-covidu-19/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...