štvrtok 10. decembra 2020

Povedal Som: Nemnohí!

Povedal Som: Nemnohí! – 10. decembra 2020

Povedal Som: Nemnohí! Buďte Rozumní a Naslúchajte Mi, pretože len Nemnohí budú Zachránení. Predpovedal Som to a tak to bude. Ja Poznám Koniec od Začiatku. Poznám každé srdce, všetky pohnútky i myšlienky. Som Jediný Spravodlivý Sudca, Súdim vždy Čestne a Správne. Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem. Mnohí si zapríčinia svoje vlastné zničenie.

Nestrácajte Nádej Ani Sa Nevzdávajte, pretože to Nie je Moja Vôľa, aby niekto zahynul, ale aby všetci činili pokánie, aby mali Nádej na Večný Život na Konci. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Každý kto zomrie bezo Mňa, je jeden z príliš mnohých. Toto je dôvod, prečo Volám hriešnikov, aby sa kajali, aby sa odvrátili od všetkých svojich skazených ciest. Som Plný Milujúcej Vľúdnosti, Milosrdný a Zhovievavý.

Preto Volám mnohých, ale Nemnohí sú ochotní odpovedať na Moje Volanie. Ja Nikoho Nenútim. Všetci máte slobodnú vôľu. S nikým sa Nebudem Namáhať naveky. Nie každý, kto Mi Vraví "Pane, Pane", Ma Uvidí. NeSpravodliví NeZdedia Moje Večné Kráľovstvo. Nebuďte zvedení. Poviem mnohým v ten Deň: Choďte Preč, Ja Som váš Nikdy Nepoznal, vy ktorí konáte neprávosť. Čo Poviem vám? Kvôli tomuto sa máte starostiť a na tomto vám musí záležať. Musíte strážiť svoje vlastné srdce viac než čokoľvek iné, pretože dni sú zlé.

Varoval Som Vopred a vy si to musíte teraz dobre zvážiť, skôr ako na to môže byť navždy príliš neskoro. Musíte sa pevne Snažiť a Hľadať, ako Vojsť Cez Úzke Dvere, pretože mnohí to skúsia, ale Nebudú toho schopní. Cesta k Večnému Životu je Úzka a Náročná a sú na nej len Nemnohí, ale na širokej a ľahkej ceste, tam sú mnohí, pretože sa im zdá správna, ale jej koniec vedie len ku Sklamaniu a Večnému Zatrateniu a Koniec to oznámi.

Tieto Posledné Dni budú podobné ako za Dní Noeho, ako som to Predpovedal. Nemnohí boli Zachránení, iba ôsmi z jednej domácnosti. Noe tiež Varoval až do Konca. Ja Stále Používam Mojich Služobníkov a oni Varujú, ale Nemnohí Naslúchajú, Nevenujú pozornosť, presne ako vo Dňoch Noeho. Kvôli tomuto mnohí tiež zahynú. Je to voľba. Ak Naslúchate, budete Žiť a mať Nádej na Večný Život, ale musíte Vydržať až do Konca, aby ste boli Zachránení. Voľba je vaša vlastná a Koniec to oznámi. Nemnohí budú Zachránení. Ja vás musím Nájsť za Hodných v Ten Deň. Som Ja s vami Spokojný? Je vaše meno stále Napísané v Knihe Života? Nenamýšľajte si, pretože Koniec to oznámi. Buďte jedni z Nemnohých, pretože Som Povedal: Nemnohí! * (Matúš 7:13-14, Lukáš 13:23-24, Matúš 22:14.)

Povedal Som tiež, že Nemnohí sú Robotníkmi. Mnohí sú dravými vlkmi v ovčích šatách. Vábia mnohých preč Odo Mňa, od jediného Dobrého Pastiera. Povedal som, že Moje Ovce Počujú Môj Hlas, Naslúchajú Mi a Nasledujú Jedine Mňa a Bežia preč Od všetkých cudzincov, pretože Nerozpoznávajú ich hlasy. Vy Poznáte Mňa a Ja Poznám vás. Volám vás podľa vášho mena a vy Nasledujete jedine Mňa.

Povedal Som Nemnohí! Poznáte a Rozumiete tomu o Nemnohých? Ja vás Milujem a Záleží Mi na vás. Buďte Rozumní a buďte jedni z Nemnohých a Nebudete Sklamaní, pretože Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=0ygInHJ4gko

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...