pondelok 7. decembra 2020

Tvoj Život sa podobá Knihe

Tvoj Život sa podobá Knihe – 7. decembra 2020

Tvoj život sa podobá Knihe. Má začiatok, keď si sa narodil a bude mať aj koniec. Niektorí majú mnoho kapitol vo svojej Knihe a ďalší len pár. Píšeš si svoje vlastné kapitoly do svojej Knihy. Niektoré z kapitol sú krátke, len s pár stranami a iné sú dlhšie, s mnohými stranami. Niektoré veci sú v nej Dobré, iné Nie. Záleží to na tebe. Niektoré z vecí si budeš pamätať, ale iné veci Nie, ale bolo to napísané do tvojej Knihy. Je to autobiografia, pravdivý príbeh tvojho vlastného života a napísaný tebou. Má v sebe to Dobré i zlé, Správne i nesprávnosti.

Niektorým kapitolám chceš zmeniť obsah, alebo ich úplne odstrániť, ale nemôžeš. Je to napísané a ich obsah je tam preto, aby ti pripomenul, nech znova nerobíš tie veci. Buď vždy pamätlivý na tie veci. Nezameriavaj sa ani neuvažuj nad tými zlými kapitolami, so všetkými vecami v nich napísanými.

Niekedy musíš najprv zatvoriť tú kapitolu v tvojej Knihe, predtým ako môžeš začať novú kapitolu, s novým začiatkom. Každá kapitola má svoj vlastný začiatok i svoj koniec.

Môžeš začať nanovo s novou kapitolou, s novým začiatkom. Je to tvoja voľba. Ja ťa Milujem a Starám sa o teba. Si Živou Epištolou, Knihou, ktorú iní ľudia Čítajú. Musíš byť Príkladom, Reprezentuješ Ma, si Mojím Vyslancom.

Vždy pamätaj, že tvoja Kniha sa môže aj kedykoľvek zatvoriť a nikdy nevieš, kedy to môže byť. Mnohí zomierajú každý deň, niektorí náhle a neočakávane, s nedokončenou kapitolou vo svojej Knihe. Nič nemôže byť pridané Ani zmenené. Niet viacej času, zatvorila sa a Koniec Odhalil ich konečnú Destináciu.

Keď je tvoja Kniha zatvorená, druhí budú mať len spomienky na to, čo bolo napísané v tvojej Knihe, v tomto dočasnom živote. Niektorí ľudia môžu len poznať alebo pamätať si jednu z rôznych kapitol napísaných v tvojej Knihe, druhí viac. Buď starostlivý o to, ako žiješ, pretože si píšeš svoju vlastnú Knihu, s rôznymi kapitolami a na obsahu záleží. Nech je to vždy Dobro pre tvojich Čitateľov. Odovzdáš odpočet len za tvoju vlastnú Knihu, za to čo si do nej sám napísal. Si zodpovedný za všetok obsah v tvojej vlastnej Knihe a budeš si niesť aj následky a Koniec to oznámi.

“Potom som videl Veľký Biely Trón a Toho, ktorý Sedel Na ňom, pred Ktorého Tvárou utiekla preč zem i nebo. A nenašlo sa tam Žiadne miesto pre nich. 12 A videl som mŕtvych, malých i veľkých, Stáť Pred Bohom, a KNIHY boli OTVORENÉ. A Ďalšia KNIHA bola OTVORENÁ, ktorá je Kniha Života. A mŕtvi boli Súdení podľa svojich Skutkov, podľa vecí, ktoré boli Napísané v KNIHÁCH. 13 More vydalo mŕtvych, ktorí boli v ňom, a Smrť a Hádes vyniesli mŕtvych, ktorí boli v nich. A boli Súdení, každý jeden podľa svojich Skutkov. 14 Potom Smrť a Hádes boli Vrhnutí do Ohnivého Jazera. Toto je Druhá smrť. 15 A každý kto Nebol Nájdený v KNIHE ŽIVOTA, bol Vrhnutý do Ohnivého Jazera." Zjavenie 20:11-15

https://www.youtube.com/watch?v=egToSHZEmmw

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...