sobota 5. decembra 2020

Poslušní Alebo neposlušní

Poslušní Alebo neposlušní – 5. decembra 2020 - Ježišove slová k nám

Ste buď Poslušné Alebo neposlušné deti. Ja Som váš Dokonalý Príklad Poslušnosti, až na Smrť na Kríži za všetkých z Lásky, kde Som Zaplatil Najvyššiu Cenu s Mojou Krvou.

Je to voľba byť Mi Poslušný Alebo neposlušný, ale ponesiete si aj následky. Každá neposlušnosť bude potrestaná. Mzdou hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Tam Nebude Žiadna Milosť bez Pravého Ľútostiplného Pokánia. Kvôli tomuto Volám hriešnikov k pokániu, aby sa odvrátili od všetkých svojich skazených ciest. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Nie je Moja Vôľa, aby ktokoľvek zahynul, ale aby sa všetci kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci.

Je to vaša voľba byť poslušní Alebo Nie. Buďte rozumní a Nie pochabí, pretože koniec to oznámi. Nie každý, kto Mi Vraví "Pane, Pane", Ma Uvidí. Nespravodliví Nezdedia Moje Večné Kráľovstvo. Poviem mnohým v ten Deň, "Choďte Preč, Ja Som vás Nikdy Nepoznal, vy ktorí konáte neprávosť." Ja Nikoho Neuprednostňujem ani Neukracujem. Buďte Svätí, lebo Ja Som Svätý a bez Svätosti Ma Nikto Neuvidí.

Mám jeden súbor Pravidiel pre všetkých a každého Súdim Čestne a Správne. Som Jediný Spravodlivý Sudca. Poznám každé srdce, všetky pohnútky a myšlienky. Nič nie je skryté Predo Mnou. Všetko Vidím i Počujem. Vy všetci ste večne predo Mnou, Spravodliví i skazení. Poslušnosť ku Mne je voľba. Vy Si Vyberáte, pretože máte slobodnú vôľu, ale Vedzte a buďte Rozumní, pretože si ponesiete aj následky a Koniec to oznámi.

Ja Som Jediná Cesta, Pravda a Život, vaša jediná Nádej na Večný Život na konci tohto dočasného putovania, ktoré sa môže skončiť, keď to najmenej očakávate. Mnohí zomierajú každý deň, niektorí náhle a neočakávane. Bude to buď Nebo alebo peklo. Neposlušný nemá žiadnu Nádej na Večný Život, ale večné zatratenie, tam kde je Len nárek a škrípanie zubami.

Poslušnosť Vedie ku Spravodlivosti a Nádeji na Večný Život, ale neposlušnosť vedie len k nespravodlivosti a Večnému Zatrateniu. Buďte Rozumní. Ja Vyhľadávam úplnú Poslušnosť od každého z vás a nielen od niektorých, ako tomu oni chcú veriť. Ak Ma Pravdivo Milujete, vtedy Ma budete aj Poslúchať. Nevolajte Ma, Pane, Pane ak Nerobíte to, čo Vravím. Poslúchajte Ma a budete mať Nádej na Večný Život. Ja Sa Nemením. Vy všetci sa musíte Meniť a stať sa Poslušnými deťmi skôr, ako na to môže byť navždy príliš neskoro.

https://www.youtube.com/watch?v=MuyDKqKWjaU

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...