utorok 29. decembra 2020

Neklaďte Vašu Rodinu a Priateľov na miesto Boha

Neklaďte Vašu Rodinu a Priateľov na miesto Boha - 29. 12. 2020 (varovania ľuďom od brata Andreja)

Väčšina kresťanov NEnasledujú Ježiša ani Jeho slová, nasledujú svojich rovesníkov, svoju rodinu a svoju komunitu. Väčšina kresťanov slepo nasledujú svoju cirkev. Ježiš NEpovedal, že máme klásť na prvé miesto našu komunitu alebo našu rodinu. Je napísané: HĽADAJTE NAJPRV BOŽIE KRÁĽOVSTVO A JEHO SPRAVODLIVOSŤ. Ježiš povedal, že máme milovať Pána nášho Boha s celým naším srdcom, dušou, mysľou a silou a nášho blížneho ako samých seba, ale nikdy nepovedal milovať našu rodinu nad Boha, a presne toto robia mnohí kresťania. Keď je rozdiel medzi tým, čo Ježiš povedal a tým, čomu VERÍ ich rodina alebo ich komunita, vyberajú si postaviť sa na stranu ich rodiny, aby si mohli udržať svetský pokoj. Ale chcem vám prečítať, čo o tomto povedal Ježiš v Matúšovi kapitola 10:34-39:

Ježiš povedal: "Nemyslite si, že som prišiel priniesť pokoj na zem. Neprišiel som priniesť pokoj ale meč. Lebo prišiel som postaviť muža proti jeho otcovi, dcéru proti jej matke a nevestu proti jej svokre; a nepriatelia človeka budú tí z jeho vlastnej domácnosti. Ten kto miluje otca alebo matku viac ako Mňa nie je Ma hodný. A ten kto miluje syna alebo dcéru viac ako Mňa, nie je Ma hodný. A ten kto neberie svoj kríž a nenasleduje Ma, nie je Ma hodný. Ten kto nájde svoj život stratí ho, a ten kto stratí svoj život pre MOJU vec, ho nájde."

To sú slová JEŽIŠOVE. Skutočne žijeme podľa týchto slov? Bojíme sa BOHA alebo sa bojíme ľudí? Bojíme sa našich rovesníkov? Bojíme sa našej rodiny? Bojíme sa našich priateľov? Väčšina ľudí sa len snažia potešovať svoje malé komunity, ale nestarajú sa o Ježišove slová, nestarajú sa o JEDINÉHO PRAVÉHO ŽIVÉHO BOHA, KTORÝ ICH MÔŽE ZACHRÁNIŤ. Pretože odmietajú onú JEDINÚ SPÁSU v Ježišovi Kristovi, zahynú.

Zomriete s tými, ktorí odmietajú žiť podľa Ježišových slov? Ste súčasťou tej skupiny, ktorá hynie? Alebo stratíte seba; stratíte všetko, čoho sa drží tento svet, aby ste prijímali Ježišovu pravdu?  Zapriete sa, zdvihnete svoj kríž a budete Ho nasledovať? Straťte svoj život, aby ste ho mohli nájsť. Nech Ježišova milosť bude s vami.

https://www.youtube.com/watch?v=8bizODZC2x4

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...