streda 2. decembra 2020

Vojnové stroje a strely sú v pohotovosti! Babylon padne!

Potrebujete počuť toto proroctvo: vojnové stroje a strely sú v pohotovosti! Babylon padne! - 15. 11. 2020


Písmo: 1. Korinťanom 6:9-11 Alebo či neviete, že nespravodliví nezdedia Božie kráľovstvo? Nemýľte sa, ani smilníci ani modlári ani cudzoložníci ani zmäkčilí ani samcoložníci 10 ani zlodeji ani lakomci ani opilci ani nadávači ani zdierači nezdedia Božie kráľovstvo. 11 A to ste boli niektorí, ale ste sa umyli, ale ste posvätení, ale ste ospravedlnení v mene Pána Ježiša Krista a v Duchu nášho Boha.


Prepis: "Znova a znova, vídam vaše dni a noci hýrenia. Generácia za generáciou - táto posledná generácia najzločinnejšia: drogová závislosť, žiadostivosť očí, pornografia, nemravné zvrátenosti.
Kým som vám dával čas aby ste Ma spoznali, vaše srdcia patria vášmu otcovi, diablovi. Moje varovania k pokániu zo skazenosti padajú na hluché uši, pretože veríte, že nie sú pre vás... cudzoložníci, smilníci, klamári, vrahovia bábätok v materniciach.
Nemilujete vášho blížneho ako seba samého! Vidím ich bez domova na uliciach - matky s deťmi žijúce v autách. Vaša technológia, vo väčšine využití, nepolepšuje ľudí, ale uľahčuje skrývať diabolské konania, skrývať vo vašom telefóne, skrývať vo vašom počítači. ÁNO, ROZPRÁVAM PRIAMO K VÁM, PRETOŽE NECHÁPETE - TIETO SKUTKY MAJÚ ZÁHROBNÉ NÁSLEDKY!
Odmietate pokoriť sa a žiadate tých, ktorým ste ublížili alebo uškodili, o odpustenie. Ako môžete vravieť, že ste so Mnou? Kvôli chladnému srdcu, nekajúcnemu srdcu, vaša duša je v nebezpečenstve večného ohňa!
PRÁVE TERAZ SA MUŽOVIA VOJNY PRIPRAVILI, ABY VYUŽILI SLABOSŤ VÁŠHO NÁRODA! Vojnové stroje a strely sú v pohotovosti. Či nedokážete vidieť napís na múre? NÁROD PADNE - BABYLON PADNE - KAJAJTE SA!


https://www.youtube.com/watch?v=6-zsWtbBJvg

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...