utorok 15. decembra 2020

Nepriateľ je zúfalejší

Nepriateľ je zúfalejší – 15. decembra 2020 - Ježiša slová k nám

Nepriateľ je zúfalejší než kedykoľvek predtým, pretože vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. reve ako lev, hľadajúci koho by mohol zožrať v tejto neskorej hodine. zničil už životy mnohých a hľadá ďalších. Nesmiete mu padnúť za korisť, ani jeho mnohým úkladom, ale byť ostražití. Buďte vždy na stráži, bdelí a Modliaci sa. Oblečte si Moju Plnú Výzbroj každý deň, aby ste boli schopní obstáť proti všetkým úkladom satana v týchto zlých dňoch. Nedovoľte mu uchmatnúť vás nestrážených. Je zúfalejší, než kedykoľvek predtým. Uvedomte si čas, v ktorom ste. Buďte Prebudení a zostávajte prebudení a Neupadajte do spánku.

satan je váš nepriateľ a tiež má mnoho svojej práce. Je to ich voľba a budú si niesť následky, ak Neučinia Pokánie a neodvrátia sa včas od všetkých ich skazených ciest. Tam Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia. Mzdou hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Vy všetci musíte Hľadať Život, Nie smrť. Kajajte sa a budete mať Nádej na Večný Život na Konci a tí, ktorí odmietajú, zahynú.

Nezabúdajte, že vaši nepriatelia sú aj Mojimi Nepriateľmi. Ja Odplatím, Pomsta je Moja. Ja Som Láska, ale Som aj Stravujúci Oheň voči Mojim Protivníkom. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Toto je dôvod, prečo Volám hriešnikov k pokániu.

Nepriateľ je zúfalejší, aby zadržal mnohých vo tme. Vyskúša urobiť svoje maximum preto, aby ich zadržal preč odo Mňa, od Pravdy, so všetkými jeho lžami a zavádzaním. je otcom všetkých lží, zlodejom, vrahom od začiatku a Nie je v ňom Žiadna Pravda.

Jedine Pravda Oslobodzuje, Nie lži. Aj vy musíte byť zúfalejší, podobne ako váš nepriateľ, ale musíte Rozprávať jedine Pravdu, aby ste boli schopní vytrhnúť ostatných z ohňov pekla. Mnohí veria lžiam ako pravde, ale to Nie je Pravda, sú to satanove lži a zavádzanie, ktoré im spôsobia, že skončia na nesprávnej Konečnej Destinácii. Jestvuje cesta, ktorá vyzerá správne, ale jej koniec vedie len k Večnému Zatrateniu. Je to satanova cesta.

Buďte varovaní, že nepriateľ je zúfalejší, než si myslíte. Dávajte si pozor, pretože Nechcete stať sa jeho obeťou. Nepadnite mu za korisť a Zastávajte sa jedine Pravdy, pretože satan nenávidí Pravdu. Budete nenávidení za Pravdu.

https://www.youtube.com/watch?v=HMvfG5jNghY

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...