nedeľa 27. decembra 2020

Odpoveď je MODLITE SA

Odpoveď je MODLITE SA – 27. decembra 2020 - Ježišove slová k nám

Odpoveďou je MODLITE SA. Toto je to, čo musíte všetci robiť. Mnohí zanedbávajú Modliť sa. Ak sa Modlíte, Ja Počúvam a Odpoviem, ale musíte sa Modliť a podľa Mojej Vôle. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi tak, ako je v Nebi.

Mnohí máte mnohé otázky, musíte sa Modliť. Dostávajte vaše odpovede a Konzultáciu Odo Mňa. Ak vám chýba Múdrosť, pýtajte si ju Odo Mňa. Ja Dávam každému Zadarmo a bez akýchkoľvek Výčitiek. Vy Neprijímate, pretože Sa Nemodlíte. Ak Zaklopete, vtedy vám budú Dvere Otvorené a môžete Prísť a Večerať so Mnou.

Ak sa Priblížite ku Mne, Vtedy sa i Ja Priblížim k vám. Som vždy Verný. Tí ktorí Ma Hľadajú, Ma Nájdu. Buďte ochotní a Modlite sa. Hľadajte Moju Tvár.

Ja Všetko Poznám, Koniec Od Začiatku. Ak chcete Vedieť, Modlite sa. Odhaľujem Nové i Skryté Veci. Osvetľujem lži a Zjavujem všetku Pravdu. Modlite sa a Pýtajte sa Ma, Toho, ktorý to všetko Pozná. Ja všetko Vidím i Počujem. Vy všetci ste večne predo Mnou, Spravodliví i skazení. Nič nie je Skryté Predo Mnou. Poznám všetky plány i tajomstvá skazených i vášho nepriateľa. Ak sa Moje deti Modlíte, ste Schopné zatlačiť na plány nepriateľa. Takisto môžete Zabrániť plánom nepriateľa, keď sa Modlíte. Kvôli tomuto sa musíte Modliť a nepriateľ vašej duše to vie a skúsi vynaložiť všetko úsilie, aby vám prekážal a zastavil vás, pretože Nechce, aby ste sa Modlili. Chce implementovať jeho zlé plány, pretože vie, že jeho čas sa rýchlo kráti.

Všetci sa musíte Modliť, pretože všetci sa môžete Modliť. Modlite sa bez prestania, vo dne v noci. Ja Nikdy Nedriemem Ani Nespím. Som vždy k dispozícii pre vás všetkých. Odpoveďou je MODLITE SA!

https://www.youtube.com/watch?v=tUeRGvkRQEE

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...