nedeľa 6. decembra 2020

Žiadny Osobný Vzťah

Žiadny Osobný Vzťah – 6. decembra 2020

Mnohí stále Nemajú Žiadny Osobný Vzťah so Mnou, s Tým o Ktorom to celé je. Sú len zaneprázdnení s mŕtvymi náboženskými praktikami. Nemajú Žiadny Čas pre Mňa. Kvôli tomu Ma Nespoznávajú Reálne. Uctievajú to, čo Nepoznajú. Vyznávajú Ma len so svojimi ústami, ale ich srdcia sú ďaleko Odo Mňa. Neuctievajú Ma v Duchu a v Pravde. Nie sú v Jednote so Mnou a toto je tiež príčina, prečo Nie sú v Mojej Dokonalej Vôli. Sú len zaneprázdnení s ich mŕtvymi náboženskými praktikami, robia si ich vlastnú vôľu a vôľu iných ľudí, ale to Nie je Moja Vôľa.

Nikto Ma nemôžete Nasledovať Ani byť v Mojej Dokonalej Vôli, ak Najprv Nepočujete Odo Mňa. Ja Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem. Ak Hľadáte, tak Prijímate. Ak sa Priblížite ku Mne, potom sa i Ja Priblížim k vám. Váš Osobný Vzťah so Mnou je na vašej Zodpovednosti a Nie na zodpovednosti kohokoľvek iného. Všetko je to medzi Mnou a vami. Ja Som Ten, ktorému musíte byť Potešiteľní a Hľadať jedine Moje Schválenie. Ja Som Ten, kto vám Dovolí Vstúpiť do Neba alebo vás Odmietne. Nedovoľte nikomu zlákať vás Preč Odo Mňa s ich lžami a prázdnymi sľubmi. Musíte mať Osobný Vzťah so Mnou, aby ste boli schopní Spoznať Ma Reálne.

Mnohí iba O Mne Vedia, Z Čítania a Z Počúvania Od iných ľudí, ale sami Nepočujú Ani Neprijímajú Odo Mňa. Chýba im Osobný Vzťah so Mnou a Pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa. Kvôli tomuto mnohí sú oklamaní a vo tme a na nesprávnej ceste k zničeniu, Večnému Zatrateniu. Prijali a uverili lžiam a prázdnym sľubom od tých, ktorí Ma tiež Nepoznajú Reálne, pretože sami Nemajú Osobný Vzťah so Mnou Ani nie sú v Mojej Dokonalej Vôli. Oni všetci sú len zaneprázdnení s mŕtvymi náboženskými praktikami, rozličnými druhmi ľuďmi vyrobených doktrín zvádzania. Toto je ono Slepí Vedú slepých k zničeniu, Večnému Zatrateniu.

Prebuďte sa! Jestvuje cesta, ktorá sa mnohým zdá správnou, ale jej Koniec to oznámi a vtedy bude už príliš neskoro. Teraz je čas byť Činiteľmi a Nielen púhymi Poslucháčmi, inak len klamete sami seba. (Jakub 1:21-27) satan drží mnohých zaneprázdnených s ich mŕtvymi náboženskými praktikami a kvôli tomuto Nie sú v Mojej Dokonalej Vôli. Ja Nikoho Nenútim. Naslúchajte Mi, Počúvajte Môj Hlas a Prijímajte Odo Mňa, aby ste mohli Poslúchať a Nasledovať Ma, Moju Cestu, tak ako vás Usmerňujem a Vediem, potom budete v Mojej Dokonalej Vôli. Ja vám Dám vaše vlastné Inštrukcie a Usmernenia, na každom kroku Cesty. Zatiaľ čo masy sú zaneprázdnené s ich mŕtvymi náboženskými praktikami a Nie s Mojou Vôľou. Je to Voľba.

https://www.youtube.com/watch?v=6fkTzUuomjw


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...