štvrtok 31. decembra 2020

Pokánie Vedie k Večnému Životu


Pokánie Vedie k Večnému Životu – 31. decembra 2020

Pokánie Vedie k Večnému Životu na Konci. Tí ktorí odmietajú, ktorí Nie sú ochotní činiť pokánie, nemajú Žiadnu Nádej na Večný Život, len Večné Zatratenie a Koniec to oznámi. Je to voľba s následkami.

Preto Volám hriešnikov k Pokániu z Lásky a pretože Mám Starosť o ich duše. Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Teraz je Čas Milosti a preto Nečakajte. Nikto nevie, koľko má Času. Každý deň mnohí zomierajú, niektorí náhle a neočakávane. Kajajte sa a odvráťte sa od všetkých vašich skazených ciest, skôr ako môže byť na to príliš neskoro. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek zahynul, ale aby všetci Činili Pokánie, aby mali Nádej na Večný Život. Hľadajte Život a Nie smrť. Mzdou hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie.

Buďte Rozumní a Nie pochabí. Pokánie Vedie k Večnému Životu. Nedajte sa nikým zviesť so lžami a s prázdnymi sľubmi. Ja Som jediná Cesta, Pravda a Život a mimo Mňa nie je žiaden iný a ani nikdy nebude. Ja vám Dovolím Vstúpiť do Neba Alebo vás Odmietnem. Musíte Mi byť Potešiteľní a musím vás Nájsť za HODNÝCH v Ten Deň, aby ste boli schopní Zdediť Moje Večné Kráľovstvo. Vaše meno musí byť Napísané v Mojej Knihe Života. Ja Som Jediný, ktorý mená Vpisujem a ktorý mená Dokážem aj Odnímať.

Nie každý, kto Mi Vraví "Pane, Pane", Ma uvidí, len Čistí v srdci. Poviem mnohým v Ten Deň: Choďte Preč, Ja som vás Nikdy Nepoznal, vy ktorí konáte neprávosť. Nikto nechce byť Sklamaný. Buďte Svätí, pretože Ja Som Svätý a bez Svätosti Ma Nikto Neuvidí. Prinášajte ovocie hodné Pokánia, Inak len klamete sami seba. Strom je poznať podľa jeho ovocia. Pokánie Vedie k Večnému Životu. Dobre si toto Zvážte. Čiňte Pokánie Teraz! S nikým sa Nebudem Namáhať naveky. Ak sa Dvere zavrú, vtedy bude na to už navždy príliš neskoro.

satan, váš protivník, Nechce, aby ste sa Kajali. vyskúša spraviť všetko čo vie, aby vám prekážal a zastavil vás. vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. Bude to buď Nebo Alebo Peklo. Buďte Uzmierení, v Pokoji so Mnou a budete mať Nádej na Večný Život na Konci a Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=mkdQXtF4QT4

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...