streda 2. decembra 2020

Obdivovaná šelma, antikrist, zakrátko zaujme svoj posledný postoj, had sa pripravuje uštipnúť!

Obdivovaná šelma, antikrist, zakrátko zaujme svoj posledný postoj, had sa pripravuje uštipnúť! - 28. 11. 2020

Písmo: Rimanom 3:25 Ktorého Boh predurčil za obetu zmierenia cez vieru v jeho krvi, aby ukázal svoju spravodlivosť, pre odpustenie hriechov minulosti, v zhovievavosti Božej.

Prepis: Prichádzam v oblakoch. Som Kráľ kráľov, Pán pánov, Jediný Splodený Syn. Predtým ako sa zrodil Abrahám, Ja Som. Každé oko Ma uvidí, každé koleno sa skloní, dokonca aj tí, ktorí Ma prebodli. Prinášam Moju odmenu so Mnou. Som Alfa a Omega, začiatok a koniec. Odplatím primerane každému z vás. Pripravujete si vaše srdcia? Ste pripravení Ma vidieť? - keďže čas, ako ho chápete, prichádza ku koncu. Moji anjeli sú teraz s vami. Mnohí volali ku Mne a Ja som ich vypočul. Neodídem od vás ani vás neopustím, Moje deti. Hľa, obdivovaná šelma zakrátko zaujme svoj posledný postoj. Nedajte sa oklamať žiadnym človekom. Je to na vás. Keď ľudia uctievajú peniaze a modly - človeka zahaľuje temnota. Keďže je hluchý k Mojim slovám a slepý k Mojim cestám, had sa pripravuje uštipnúť. Padnutí vstúpili do vašich národov a na miesta prestíže a autority, zatiaľ to nikto nebadá. Je to dôležité! Ja prichádzam rýchlo.

https://www.youtube.com/watch?v=AAXFzwDzfMM

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...