sobota 12. decembra 2020

Tí, ktorí vydržia do konca, budú zachránení

Proroctvo: Tí, ktorí vydržia do konca, budú zachránení. Ja som jediná cesta, vraví Pán! - 12. 12. 2020 (Ježišovo slovo zdieľané sestrou Barbarou)

Písmo: 2 Timotejovi 4:1-4: Preto ťa poverujem pred Bohom a pred Pánom Ježišom Kristom, ktorý má súdiť živých i mŕtvych pri Jeho príchode a jeho kráľovstve: 2 Káž slovo, pristupuj v pravý i nepravý čas, karhaj, trestaj, napomínaj s celou zhovievavosťou a s učením. 3 Lebo príde čas, keď neznesú zdravé učenie, ale podľa ich vlastných žiadostí budú si hromadiť pre seba učiteľov, lebo ich budú svrbieť uši, 4 a odvrátia uši od pravdy a obrátia sa k bájkam."

Stratili svoju cestu. Nedokážu už viac vidieť svetlo. Veria falošnej doktríne a oslavujú lži. Kdeže je ich múdrosť? Nasledujú bez otázok. Táto posledná generácia - hľadači bohatstva, slávy a pochvaly. Tí, ktorí Ma nasledujú, sú zosmiešňovaní, znevažovaní a nenávidení. Lebo mzdou hriechu je smrť. Mnohí sú urazení slovaní "súd" a "peklo". Odmietajú hlasnú doktrínu a učenie Mojej pravdy. Si jeden či jedna z nich? Neopieraj sa o svoje vlastné porozumenie. Nenasleduj človeka a jeho cesty. Perzekúcia prichádza a je už tu pre tých, ktorí patria ku Mne. Tí, ktorí vydržia do konca, budú zachránení. Srdcia ochladli. Keď matky vraždia bábätká pre ich sebecké pohodlie, vy viete, že JA SOM pri vašich dverách. Urobím koniec prelievaniu nevinnej krvi. Mnohí ktorí veria, že nie je žiadne peklo, uvidia oheň. Tí ktorí vravia, že nejestvuje žiaden Boh, stretnú Mňa, Ja Som, na súdny deň. Budú stáť predo Mnou a odpovedať na Moje otázky. JA SOM JEDINÁ CESTA!!!

https://www.youtube.com/watch?v=ZDcYA1swxM0

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...