utorok 8. decembra 2020

Pripájajú sa k šelme v úsilí zadovážiť si nesmrteľnosť. Budete si musieť vybrať život alebo smrť

Pripájajú sa k šelme v úsilí zadovážiť si nesmrteľnosť. Budete si musieť vybrať život alebo smrť - 7. 12. 2020 (od Ježiša zdieľané sestrou Barborou)

(Efezanom 6,12 KJV)

Slovo od Pána:  Dcéra, musíš rozprávať o tejto diabolskej celosvetovej agende - globálnom súboji dobra a zla. Povedal som vám, moje deti; ak Ja Som s vami, kto môže byť proti vám? Dnes si oblečte vašu celú Božiu výzbroj. Je to napísané; váš boj nie je proti telu a krvi, ale duchovnej skazenosti na vysokých miestach - narovinu povediac, proti autoritám. Vaši vládcovia kráčajú v temnote. Nebojte sa. Nebuďte oklamaní. Oni uctievajú cudzích bohov v ich skrytej komore. Sú členmi tajných organizácií. Sú priateľmi sveta. Sú nepriateľom (Boha) JA SOM. Zjednotia sa pri šelme v úsilí získať si nesmrteľnosť. Naslúchajte mojim slovám; musíte si zvoliť: život alebo smrť - večný život alebo zatratenie. Ja kráčam s vami. Nebojte sa tých, ktorí môžu zabiť telo, ale bojte sa Toho, ktorý môže zabiť telo i dušu. Kajajte sa teraz. Čas vašej voľby prichádza nesmierne rýchlo.

https://www.youtube.com/watch?v=AT9URGhTBFY

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...